Costa comunicaciones
Lunes,9 de marzo de 2009.
OPINIÓN
La Rambla (Sant Joan) nº 171 - 03-febrero-2009 / Opinión
pdf Agrandar texto Disminuir texto
De crisis i piscines

El Bloc Nacionalista Valencià tornarà a presentar al·legacions al projecte de viabilitat de la piscina coberta. Nosaltres el passat any ja en van presentar perquè no demostrava la viabilitat del projecte i a més, redactat en 2005, no té en compte la realitat..

El Bloc Nacionalista Valencià tornarà a presentar al·legacions al projecte de viabilitat de la piscina coberta. Nosaltres el passat any ja en van presentar perquè no demostrava la viabilitat del projecte i a més, redactat en 2005, no té en compte la realitat.

Tot i que al ple de febrer de 2008 no es van tindre en compte les nostres al·legacions i el grup socialista votà a favor de la viabilitat econòmica, un any després la realitat ens dóna la raó i l’equip socialista canvia el projecte de viabilitat en una qüestió important: ara oferix a les empreses licitadores 500.000 euros a més de cedir el terreny ( més de 7.000 metres quadrats al centre del poble).

És a dir que soluciona les deficiències de l’estudi no amb un estudi nou que té en compte les noves realitats, sinó obrint la butxaca per traure endavant un projecte mal gestionat i desenvolupat des del primer moment.

I és que no aprenen que encabotar-se en projectes pot portar a desastres com el pàrquing de l’Ordana.

Abans de començar ja ens costa mig milió d’euros i tot això en moments de crisi, quan més hauria de ser la preocupació d’un govern municipal per gestionar amb eficàcia i amb un estudi i una avaluació de prioritats per al poble.

Està bé somiar pastissos però primer haurem d’assegurarnos el pa.

El que és cert és que ha Sant Joan hi ha crescut l’atur en un any en cinc-centes persones i ja en són prop de 1.400. Les despeses fixes de l’Ajuntament són cada volta més importants però ací es gasta en pólvora de rei: més de 80.000 euros per disfressar la participació ciutadana d’un pla general ruïnós per al poble, 1.500 euros per posar un anunci al diari desitjant bones festes, 3.000 euros per un curs de cuina per a homes, pagats a una empresa que per molt poc té la concessió de Villa Antonia.
Ant. pdf Versión en PDF Imprimir Escuchar Sig.
   Comentarios
ENVIAR COMENTARIO
Correo electrónico:
Contraseña:
Título:
Comentario:
  
Emoticono: Emoticono
Navegadores recomendados: Microsoft Internet Explorer 7, Mozilla Firefox 2. Página generada en 1.79 seg. Valid XHTML 1.0 Transitional
© COSTA COMUNICACIONES. C/Cottolengo, 25 - San Vicente del Raspeig. Teléfono - 965 67 06 11    Fax - 965 66 08 77 E-mail
Queda prohibida la reproducción total o parcial del contenido de esta web, por cualquier medio o procedimiento, sin contar autorización expresa del editor.